Kompakte lasermaskiner for gravering og skjæring

Vi har et stort utvalg skrivebords maskiner som egner seg godt til hobby, skole og små bedrifter

 

Alvøen AS leverer lasermaskiner for varig merking av alle typer materialer. Kutting av plastskilt, trafolytt, akryler (plexiglass), finer, MDF og veldig mye mer. En Co2-laser har mange egenskaper og er nyttig i enhver bedrift, skole, universitet, arkitekt, makerspace og fablab virksomhet.

 

Rimelige, kompakte maskiner med enkelt brukergrensesnitt. 

fusion-edge-webinar-thumbr

 

Vår Flux lasermaskinserie gir deg muligheten til å virkelig utvikle skaperen i deg. Dette er maskiner som er laget med tanke på bruk i skole og undervisningssammenheng, makerspace/skaperverksted, til hobbybruk, mindre verksteder og mindre bedrifter. 

Les mer om bruk av laser i undervisning her

 

Brukervennlighet

DSC02536-1024x683

Maskinene kommer fullt utstyrt med Wi-Fi tilkobling for en sømløs arbeidsflyt uansett hvor du er. Overvåk arbeidsstatus, overfør filer eller oppdater instillinger. 

 

FLUXs egenutviklede programvare Beam Studio & iOS/Android-appen Beam Go gir en komplett designopplevelse. Rediger tekst og vektorfiler, modifiser punktgrafikkbilder, lag egne design og mye mer.

 

Applikasjoner

Flux_Beamo_Cardboard-box

Gjør det enkelt å lære, lage, skape, leke, utvikle, dele ideer, bygge, teste, fikse og lage prototyper med Flux Serien.  En lasermaskin er det perfekte supplementet til maskinparken din. Om du kombinerer den sammen med f.eks 3D-Printere, CNC Maskiner, symaskiner og loddestasjoner så er de kreative mulighetene uendelige. 

 

Trygg for hjem og skole

security-1024x570

 

Maskinene er helt lukket, og den stopper automatisk hvis lokket åpnes under en jobb. Hvis en nødsituasjon oppstår, kan du slå av maskinene umiddelbart med en enkel bryter.

 

Utforsk og utvid din kreativitet

Flux_Beamo_Display

Læreutbyttet av å jobbe med en lasermaskin er enormt. Jobb i 2D og 3D og i et bredt utvalg materialer. Du kan forme, kutte og gravere på et enormt stort utvalg av materialer, inkludert tre, lær, akryl, stoff, papp, rustfritt stål, eloksert aluminium, glass, sement og mye mer.

 

Roterende jigg

Med en roterende jigg kan du gravere på syllinderformede objekter. 

 

Annet tilleggsutstyr

Laserserien kan leveres med følgende tilleggsutstyr:

  • Roterende jigg i flere typer
  • Pinnejigg
  • Vektorkuttebord
  • Ulike linsevarianter
  • Kompressor for trykkluft.
  • Grafisk programvare (SAI Flexi, AI, AutoCad, Flexi, Corel draw elle annen Grafisk programvare.
  • Avtrekk med filter (Bofa avtrekksenheter som gjenvinner luft)
  • Avtrekk uten filter (Kemper sneglehusvifter blåser luft ut av bygget)

 

Beamo

 

 

Snakk med oss om ditt merkebehov

Alvøen AS er din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner. Vi leverer lasermaskiner for permanent merking. Vi har lang erfaring med varig merking og veileder deg for å finne den maskinen som passer ditt merkebehov.

 

Vi har siden starten levert over 3500 maskiner til kunder med forskjellig merkebehov. Vi leverer også materialer. Vi har Norges største utvalg av plater og emner for merking lagerført. Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.

 

 

Last ned PDF brosjyre:

 

 

Ved registrere din kontaktinformasjon i skjema over godtar du at vi også kan sende deg annen relevant informasjon. Du kan melde deg av når som helst.

 

 

Back to Blog