Stål og aluminiums emner på mål

Stål og aluminiums emner og skilt merket med en Co2 laser kaller vi for permanent merking. Stålskilt i syrefast utførelse vil ikke korrodere/ruste i kontakt med vær, vind og saltvann. Alvøen AS har egen laserkutter som kutter emner og tagskilt på mål etter kundens ønske.

 

Stål og aluminiums skiltemner

Hvorfor bruker vi aluminium og stålskilt for permanent merking av objekter?

  • Det er holdbart, permanent og varig
  • Det er enkelt å få tak i
  • Det er rimelig og rask levering

 

Holdbart - permanent - varig

Stål og aluminiums skilt merket med en Co2 laser kaller vi for permanent merking. Stålskilt i syrefast utførelse vil ikke korrodere/ruste i kontakt med vær, vind og saltvann. En stor del av on- og offshore industrien benytter seg av denne typen merking for å sikre at merkingen holder over tid, og er tydelig når det er nødvending å spore objektet som er merket. I de fleste tilfeller hvor det blir brukt lasergravert stålskilt for merking er det et krav fra bransjen om dette.

 

Stålemne

 

Skiltene festes på objektene som skal merkes ved hjelp av skruer, pop nagler, kjetting (dingletag) eller strips. Det er viktig at festematerialet også er av samme kvalitet som skiltet.

 

Enkelt å få tak i

Alvøen AS har egen laserkutter som kutter tagskilt på mål etter kundens ønske. Alle kunder kan logge inn i skiltgeneratoren og lage sine egne skilt, etter egne mål, med egen hullplassering og hullstørrelse. Skiltgeneratoren er meget innovativ, og snart er det mulig å laste opp egne DXF filer for bearbeiding også. Du må være registret som kunde hos Alvøen for å se priser og bestille skilt. Registrer deg som kunde i dag.

 

Stålemne

 

Rimelig og rask levering

Stålskilt er rimeligere enn du tror. Priseksempel på varig merking med stålskilt til for eksempel merking av krabbetegner: syrefast, matt kvalitet, 1mm tykkelse, 60x40mm med 2 hull fra kr 13,50 (uten metallmerkespray for Co2 lasere). Leveringstiden er som regel 1-2 dager etter bestilling.

 

Skiltene leveres på brett, som er enkelt å legge i laseren, margene mellom skilt og ramme er alltid 5mm for at det skal være enkelt å sette opp serier med skilt.

 

Når skiltene er ferdig merket i din laser gjenstår det å brekke de ut av brettet, vaske de med vann (om de er sprayet med metallmerkespray for Co2 lasere) før de kan sendes til kunde eller festes på ditt objekt som har behov for varig og permanent merking. Nysgjerrig på hvordan du bestiller emner i stål? Se prosessen for hvordan du bestiller tilpassende stålskilt, og hvordan de blir til.

 

Kontakt oss for en hyggelig og uformell prat om permanent og varig merking på stålskilt. Vi lover deg hurtig respons, og faglig kompetanse.

 

Kontakt oss:

Ved registrere din kontaktinformasjon i skjema over godtar du at vi også kan sende deg annen relevant informasjon. Du kan melde deg av når som helst.

 

Back to Blog